Változás szele 1.0

Tisztáznom kellett magamban egy-két dolgot, midőn volt szerencsém hosszabb időt vízszintesen tölteni koponyatöréssel. Nem tudom mennyire hallottatok arról az elméletről, hogy a baleseteknek is ugyan olyan oka és jelentősége van, mint egy betegségnek, engem mindenesetre mindig foglalkoztat, hogy mi van a felszín alatt. Ha valaki expert ezen a téren, akkor legyen kedves fedje fel magát, van egy két kérdésem! J

Bármi is volt a baleset célja, talán e miatt úgy hozta az élet, hogy egy éve feledésbe merült ötletemet megvalósítom. Bevallom férfiasan, félve lépek ezekre a deszkákra, de rájuk lépek és bár most még nem érted miért, téged is arra bíztatlak, hogy lépj rá azokra a deszkákra, amiktől annyira félsz és halogatod a cselekvést!

Ha kíváncsi vagy mi ez a feledésbe merült ötlet és esetleg még neked is jót tenne, ha nem halogatnál dolgokat az életedben, akkor kövesd a Titi Leather 21-et itt a facebookon: www.facebook.com/titileather21 , vagy a blogján: http://titileather21.blog.hu/, ígérem érdekes lesz!