Kulisszatitkok - egyedi bőr hátizsák

Az ígéret úgy jó', úgyhogy most betartom.

Következzék a vizsgaremekeim közül a legnagyobb kihívás: hátizsák Kata módra. A recept: végy egy rakat funkciót, adj hozzá praktikumot, tégy bele természetes tartósítót és spékeld meg egy kis édes-savanyúval, de úgy hogy az pont harmóniában legyen. Magyarul miről van szó? :)

Vizsgafeladat egy táska elkészítése. Én a hátizsákot választottam eme remeknek, mert sokat közlekedem BKV-n és szeretem támogatni a testtartásomat azzal, hogy kiegyensúlyozottan hordom a cucaimat, amik sokszor azért lássuk be; nehezek. Gondolom nektek is ismerős amikor elindultok reggel egy kistáskával és hazafelé már a fületeken is zacskó lóg, kapaszkodni már alig marad kezetek. Igyekeztem egy olyan hátizsákot kimodellezni amibe beleférnek a szükséges dolgok, marad is még benne hely, de azért nem egy szüretelő zsákra hajaz. Ezek alapján születik most egy olyan egyedi, bőrből készült hátizsák, amiben van hely apró dolgoknak, kajásdoboznak, de külön mappának, papíroknak is. A technikai megoldások megfelelnek a népi képzésben megkövetelteknek, lévén mégiscsak többek között ez alapján adnak az embernek képesítést.

Néhány munkafolyamatot megosztok veletek, hogy ti is részesüljetek az alkotás örömében. :)

Papír fázis.Rengeteg időt és energiát igényel a technikák, színek, minták, megfelelő anyagok kiválasztása, kalkulálása.img_3032.JPG

A díszítmény egy része. Pontosan megtervezve, kiszerkesztve.

img_3033.JPG

A hatezer nagyon nem látványos lépések első látványos eredménye:

img_3050_2222.jpg

Folytatás következik... :)